Lukupiiri ja kirjoittajafoorumi

Olen haaveillut jo pitkään omasta yhteisöstä, jossa voisimme jakaa ajatuksia sekä kirjoista että kirjoittamisesta. Facebookissa kuuluin pitkään mm. suomen kielen opettajien ryhmiin ja siellä olikin toisinaan oikein hyvää keskustelua. Twitterissä oli paljon samanhenkisiä lukevia ja kirjoittavia ihmisiä, mutta syvällisempään keskusteluun se oli huono foorumi. Lukuvinkkien jakamiseen se oli todella hyvä, mutta minä kaipasin myös sitä, että teksteistä voisi keskustella.

Opiskelin muutama vuosi sitten Jyväskylässä luovaa kirjoittamista. Noiden 1,5 vuoden aikana huomasin, kuinka kivaa on harrastaa kirjoittamista yhdessä muiden kanssa. Olen aina silloin tällöin yrittänyt löytää jonkun foorumin, jossa voisin keskustella kirjoittamisesta muiden harrastajakirjoittajien kanssa. Koska en sellaista löytänyt, halusin perustaa sellaisen itse.

Nyt olen harjoitellut sen verran toisella WordPress-blogillani, että sain luoduksi sinne kaksi foorumia. En vielä tiedä, kuinka hyvin ne toimivat ja tarvitsen lisää harjoitusta, mutta yksinään sitä on ikävä tehdä. Nyt olisi kiva löytää muutama vapaaehtoinen kaveri leikkimään näillä uusilla välineillä.

Jos sinä haluat tulla testaamaan näitä foorumeita kanssani tai tiedät jonkun muun, jota kiinnostaisi kokeille, jaa tämä kirjoitus eteenpäin, mielellään vain yksittäisille henkilöille, ei esim. yleisesti Facebookissa tai Twitterissä.

Täältä löytyy Lukupiiri ja täältä Kirjoittamisen ihanuudesta -foorumi.

Jotta voit kirjoittaa foorumeille, sinun on ensin rekisteröidyttävä täällä.

Kiitos mielenkiinnostasi ja ehkäpä tapaamme joko Lukupiirissä tai Kirjoittamisen ihanuudesta -foorumilla jo pian.

Leave A Comment