TVT-seikkailu 2001 alkaa…

Tänä vuonna seiskaluokan aloittivat vuonna 2001 syntyneet nuoret. Tänään käytimme heidän kanssaan ensimmäisen kerran koulun läppäreitä. Muutama huomio:

Koulua on käyty vasta pari viikkoa, mutta kaikilla seiskoilla oli jo omat käyttäjätunnukset ja he muistivat salasanansa. Kaikki parit yhtä lukuunottamatta pääsivät kirjautumaan koneelle ilman mitään ongelmia. Yhdellä oppilaalla oli jo aikaisemmin ollut ongelmia tunnuksensa kanssa ja tämä ongelma pitää ratkaista TVT-vastaavan kanssa.

Kaikki oppilaat löysivät nopeasti opetusblogini antamani osoitteen avulla. Blogit tekstialustana ovat heille tuttuja, yksi poika kysyi, saako sinne jättää kommentteja. Yksi tyttö oli kiinnostunut tietämään, kuinka monta lukijaa blogillani on.

Huomenna pelaamme seiskojen kanssa ensimmäisen kerran Kahootia. Minulla on sellainen kutina, että tämän porukan kanssa voimme yhdessä kokeilla kaikkia uusia kivoja juttuja. Olisivatkohan nämä oppilaat näppäriä tekemään esim. kielioppivideoita, kirjatrailereita ja kaikkea muuta hyödyllistä? Aika sen näyttää.

Leave A Comment